Navigation Menu+

Zwangerschapsfotografie

Zwanger? Van harte gefeliciteerd! Heel bijzonder om in verwachting te zijn van een klein, nieuw leven. Wil je de beelden en het gevoel uit deze mooie periode vasthouden, ook als je kleintje straks geboren is? Denk dan eens aan een zwangerschapsshoot. Bij ons in de studio (of in overleg op een andere locatie) leggen we op professionele wijze jou en je groeiende buik vast. In zwart-wit of kleur, ontbloot of liever bedekt, met of zonder blauw/roze accenten; de mogelijkheden zijn talrijk.

Uiteraard zijn je partner en eventuele broers en zussen ook van harte welkom!

Belangrijk om te weten:

  • Een zwangerschapsshoot plannen we bij voorkeur tussen de 30e en de 36e week van je zwangerschap. Op dat moment is je buik op zijn mooist en ben je vaak nog in goede conditie. Ben je in verwachting van een meerling, wacht dan zeker niet te lang!
  • Draag voorafgaand aan de fotoshoot losse, niet knellende kleding. Dit voorkomt ontsierende striemen en strepen op je huid.
  • Let ook op de verzorging van je handen. Deze komen bij een zwangerschapsshoot al snel prominent in beeld.
  • Wij hebben in onze studio diverse accessoires om te gebruiken bij de shoot. Maar neem gerust zelf ook voorwerpen mee die voor jou en deze zwangerschap belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld een speciaal knuffeltje, een detail uit de babykamer, een eerste shirtje, babyschoentjes etc.
  • Boek je bij ons een zwangerschapsshoot, dan krijg je 25% korting op een newbornshoot!
  • U ontvangt miniaal 15 door ons geselecteerde en gecorrigeerde foto’s in hoge resolutie.

Een zwangerschapsshoot op locatie of in de studio vanaf € 122,50

Cadeautip!

Een zwangerschapsshoot is erg geschikt als cadeau voor de aanstaande moeder.