Navigation Menu+

Over ons

Welkom op de website van Creatieve Fotografen. U bent bij ons aan het juiste adres voor portretfotografie, bedrijfsfotografie, bruidsfotografie, zwangerschapsfotografie, new-born, kinder- en gezinsfotografie.

Met hart, ziel en een scherp oog voor detail vangen we de momenten die u zo dierbaar zijn. Ook laten we mensen (volwassenen en kinderen) graag van hun mooiste kant zien, zonder dat we daarbij de spontaniteit uit het oog verliezen. Maar ook voor sfeervolle en heldere foto’s van uw bedrijf en producten draaien we onze hand niet om.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Kim Stijkel en ik ben in 2013 gestart met Creatieve Fotografen. Veel fotografiewerk doe ik alleen,maar indien nodig of gewenst werk ik samen met enkele zorgvuldig geselecteerde freelancers. Op die manier bent u altijd verzekerd van topkwaliteit in dezelfde hoogwaardige stijl. Onze ideeën en de professionele apparatuur, maar zeker ook onze creativiteit en de ambitie om een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren, dragen bij aan het door onze opdrachtgevers gewenste resultaat.

Neem eens een kijkje in het portfolio of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!