Navigation Menu+

Newbornfotografie

Die bijzondere eerste periode met je kindje is onvergetelijk. Maar toch vervagen herinneringen en juist de details van je kleintje verdwijnen naar de achtergrond. Die ieniemienie vingertjes en teentjes, dat schattig gekrulde bovenlipje, dat lieve laagje nesthaar op zijn of haar schoudertjes… Al na een paar weken is je kleintje een (eigen)wijze baby en voor je het weet gaat hij of zij naar school. Van een newbornshoot krijg je daarom nooit spijt. Daarmee leg je die unieke eerste periode voor altijd vast en blijven die bijzondere details bewaard. Voor een newbornshoot komen we ook graag bij u thuis.

Belangrijk om te weten:

  • Een newbornshoot is het mooist in de eerste twee weken na de geboorte. Al snel daarna is het ‘newborn-gevoel’ namelijk verdwenen en is je kleintje al een ‘echte’ baby.
  • Neem al in je zwangerschap contact met ons op voor het vastleggen van de datum. Voor de planning gaan we uit van de uitgerekende datum. Zodra je daadwerkelijk bevallen bent, horen we dat graag. Dan plannen we in overleg een definitieve datum in voor de shoot.
  • Ervaring leert dat een newbornshoot het beste ’s ochtends kan plaatsvinden. Het is raadzaam om de je baby eerst in een badje te doen en vlak voor de shoot te voeden. Je kindje is dan heerlijk rozig voor de shoot, waardoor vaak de mooiste foto’s ontstaan.
    Tip: kleed je kindje niet aan na het badje, of trek hem alleen een romper aan. Vaak kleden we de baby’s voor de shoot weer uit, en aan- en uitkleden vinden ze meestal niet leuk. Natuurlijk hou je je kleintje wel lekker warm, bijvoorbeeld door hem in een wikkeldeken bij je te nemen.
  • Plan op de ochtend van de shoot geen kraambezoek in en zorg voor rust in huis. Teveel prikkels en indrukken hebben vaak een negatieve uitwerking op het resultaat.
  • Maak je vantevoren niet te druk over rode plekjes of schrammetjes als je baby zichzelf bijvoorbeeld gekrabd heeft. Kleine oneffenheden kunnen we bij het bewerken van de foto’s weghalen.
  • Wij hebben diverse accessoires, zoals mandjes, mutsjes, doeken, dekentjes, blauwe of roze linten etc.
  • Boek je naast de newbornshoot ook een zwangerschapsshoot, dan ontvang je 25% korting op de newbornshoot.
  • U ontvangt 15 door ons geselecteerde en gecorrigeerde foto’s in hoge resolutie.

Een newbornshoot op locatie of in de studio vanaf € 139,50

Tot slot:

De baby bepaalt! We passen ons tempo aan hem of haar aan en gaan net zo lang door tot we mooie foto’s hebben. Uit ervaring weten we dat een newbornshoot gemiddeld 1 tot 2 uur duurt.

Cadeautip!

Een newbornshoot is ook bijzonder geschikt als kraamcadeau.